Elindult az új, csomagszerű ingatlanértékesítés az Elektronikus Aukciós Rendszerben

Meghirdetésre kerültek az első nagy értékű ingatlanokat tartalmazó csomagok az EAR-on

 

Ezúton hívjuk fel a lakásfejlesztők, ipari felhasználók, felújítók vagy regionális befektetők figyelmét, hogy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. 2019 augusztusáig több ütemben, befektetési célú ingatlancsomagokat is értékesít az elektronikus aukciós portálon keresztül.

 

Az MNV Zrt. – a portfóliótisztítási stratégiájával összhangban – az eddig megszokott egyedi ingatlanértékesítés mellett a piaci befektetői profilok sajátos ingatlanszükségletéhez igazodva immáron több, nagy értékű ingatlanokból álló, csomagszerű értékesítést is felkínál, melynek első üteme a mai napon került meghirdetésre.

 

A meghirdetett csomagból néhányat kiemelve, az ingatlanfejlesztőknek érdemes alaposan szemügyre venni a rendkívüli befektetési lehetőséget nyújtó Andrássy és Izabella úti ingatlanegyüttest. Ipari, kereskedelmi vagy akár vendéglátóipari tevékenységek folytatása esetén pedig, az erre a célra kiválóan alkalmas vidéki ingatlanokat ajánljuk.

 

Az ingatlancsomagokat a hivatalos EAR felületen tekinthetik meg (e-arveres.mnv.hu).

 

Az értékesítések szabályairól és az ingatlanok részletes adatairól – az eddigiekkel megegyezően – az Árverési Hirdetményben tájékozódhatnak.

 

 

Feltöltés ideje: 2019. június 27.
Utoljára módosítva: 2021. június 01.