Bérbeadás útján kívánja hasznosítani állami tulajdonban lévő ingatlanjait a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.

 

 

  A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV Zrt.) „Az egységes integrált állami vagyonnyilvántartás közhitelességének és adatkonzisztenciájának ellenőrzéséhez szükséges további fejlesztések” tárgyú KÖFOP projektje keretében kialakításra került Bérleti Licit Portál alkalmazás (https://blp.orszagleltar.gov.hu/) éles indulására 2021. szeptember 28. napjával sor került.

 

A Bérleti Licit Portál megvalósításával az MNV Zrt. célja az állami tulajdonban és az MNV Zrt. közvetlen kezelésében lévő ingatlanok bérleti licit folyamatainak elektronizálása, ezáltal a működés korszerűsítése, illetve a bérbeadás, mint hasznosítási forma erősítése.

 

Az Ügyfélkapu (https://ugyfelkapu.gov.hu) és a Bérleti Licit Portál (https://blp.orszagleltar.gov.hu/) felületén történő regisztrációt követően a bérleti licit funkciók használatához csatlakozhat állampolgár, vagy a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 3. § (1) bekezdése szerinti átlátható szervezet, amelynek képviselője a személyes adatok kezelésére vonatkozó hozzájárulást megadja, valamint a Bérleti Licit Portál felhasználási és adatkezelési szabályzatában amelyet a Bérleti Licit Portál egyeségesen Elektronikus Pályázat Szabályzatként jelöl) foglaltakat elfogadja.

 

A Bérleti Licit Portál funkciói magyar, továbbá a külföldi felhasználók részére angol nyelven, valamint akadálymentesített nézetben is elérhetőek.

 

A Bérleti Licit Portál weboldal mellett a rendszer a közeljövőben mobil applikációk formájában is letölthetővé válik Android és iOS operációs rendszerrel rendelkező mobil telefonokra és táblagépekre a megfelelő alkalmazás áruházakból (Google Play és App Store), így biztosítva a bérleti licit szolgáltatáshoz való még szélesebb körű hozzáférést.

 

A Bérleti Licit Portál éles indulásával együtt megkezdődött a bérleti licitre szánt ingatlanok meghirdetése, amelyekre a regisztrált felhasználóknak az előírt biztosíték megfizetése után rövidesen lehetőségük lesz licitálni.

 

Kérjük látogasson el a Bérleti Licit Portálra, és ismerje meg a bérbeadásra kínált ingatlanjainkat!

 

Reméljük, hamarosan Önt is felhasználóink között köszönthetjük!

 

Feltöltés ideje: 2021. szeptember  30.
Utoljára módosítva: 2021. szeptember  30.