Feltöltés ideje: 2012. december 12.
Utoljára módosítva: 2013. április 26.

 

A Kormány az 1136/2012. (V.3) Korm. határozatában megállapította az Államreform Operatív Program 2011-2013. időszakra szóló akciótervét, amelynek keretében kiemelt projektként nevesítette - „Az állami vagyonnyilvántartás teljes körűségének és minőségének javítása” tárgyú projektet. A projekt megvalósítás forrását az Európai Szociális Alap, az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.

 

A projekt adatai
Pályázók neve: MNV Zrt.
Projekt megnevezése: Az állami vagyonnyilvántartás teljes körűségének és minőségének javítása
Operatív program neve: Államreform Operatív Program
Pályázat száma: ÁROP-1.2.15
Pályázat befogadási dátuma: 2012.07.31.
Beruházás helye: Budapest
Pályázott összeg: 408.500.000 Ft
Kért támogatás aránya: 100%
Projektkezdés: 2012.02.20.
Projekt lezárása: 2014.02.28.

 

Az MNV Zrt. 408,5 millió forintos Európai Uniós támogatást nyert el az Államreform Operatív Program keretében megvalósuló „Az állami vagyonnyilvántartás teljes körűségének és minőségének javítása” tárgyú projektre, amely lehetőséget teremt arra, hogy javuljon az állami vagyongazdálkodás eredményessége, a nyilvántartások pontossága és költséghatékonysága a megbízható, reális értéken nyilvántartott állami vagyonelemekből álló vagyonnyilvántartás kialakításán, valamint az egységes vagyonértékelési alapelvek kidolgozásán és érvényesítésén keresztül.

Sikeres projektmegvalósítást követően – amelynek hivatalos záró dátuma 2014. február – eredményesebb vagyongazdálkodás valósulhat meg, illetve pontosabb és átláthatóbb lesz az állami vagyonnyilvántartás. A projekt keretében a nyilvántartáshoz kapcsolódó feladatrendszer módszertani és eljárásrendbeli megújítása történik meg. A megvalósítás során létrehozott új működési model tesztelése szintén a projekt részét képezi az érintett kiemelt munkatársak ‑ új ügymenetre vonatkozó ‑ oktatásával együtt.

 

Közreműködő szervezet:

MAG Zrt. www.magzrt.hu